Ten

Just nu skriver jag på mitt engelska CV. Eller, det är iallafall vad pappa tror. I själva verket använder jag mig av det välbeprövade knepet Undvikning för att ta itu med saker jag borde gjort för länge sen. Till exempel har jag inte uppdaterat bloggen på kanske sex veckor, och nu när jag har CV:n som ligger och trycker som en mental pistolsmynning emot min panna så känner jag hur bloggen börjar pocka på mig igen.

Nyheter:
  • Jag kom, jag såg, jag segrade, jag åkte - jag återvänder. Den 6:e bär det nämligen av tillbaka till England, därav behovet av en engelsk CV. Det är tio dagar kvar innan jag åker - Panik is my middle name.
  • Jag började KomVux, men det är i samma pinsamhetsklass som att använda vuxenblöjor som 30-åring så det talar vi tyst om.
Och det var väl precis det. Inte för att det nödvändigtvis är det enda som har hänt, men det är det enda jag vill skriva om på min blogg. Storebror ser dig - och jag vet ju att Colin Farrell skulle bli så avundsjuk om jag skrev om blommorna från Brad Pitt.

Så om det nu bara kunde utbryta ett kärnvapenkrig eller något annat som tvingar mig att göra något Mödosamt och Viktigt, så kanske jag kan få CV:n skriven också...