Yesterday's Tomorrow

Jag måste ha gått i sömnen igår och slagit huvudet i något hårt, för idag när jag vaknade kände jag mig sådär extra duktig. Dagen inleddes med frukost på sängen curtesy of John – nyttig frukost till och med, i form av gröt. (Nanana, jag har en söt pojkvän som ger mig frukost på sängen med sylthjärtan i. Pilutta!)


Efter det diskade jag och storstädade kök och badrum, tog hund och pojkvän på långpromenad i vår lokala kyrkogårdspark (fråga inte). Tvingade hundstackaren att posera och pojkvännen att vänta medan jag utökade arkivet av naturporr.



Efter det har jag målat en vägg i köket samt bakat sirapskakor. Och nu även uppdaterat min blogg. Det enda som återstår är att städa ur handväskan, äta en nyttig och näringsrik middag, borsta tänderna på Kilo och titta på Pirates of the Caribbean 3 (redan, Lena, redan).

Okejdå, ni får väl kalla mig Supergirl.

Att köpa eller inte köpa

Förr eller senare kommer frågan som alla unga kvinnor måste ställa sig; är jag eller är jag inte en människa som köper kläder åt min hund?

Men om hunden är kall, då är jag ju en elak människa som inte köper en tröja. Och då blir jag liksom inte en människa som köper kläder åt min lilla bebis--ehem jag menar hund, utan en djurälskare som inte vill att hundvalpen ska frysa till döds i den engelska kylan.

 

Sådetså.

Vardagskonversation II


-"John, I want a Wii!"
-"Yeah? The bathroom is over there, babe."


The Sims 3

Kvällens slösurfande fokuserade på the Sims och intressanta fusk till the Sims 2. Jag bryr mig inte längre om obegränsade pengar, obegränsad rörlighet eller obegränsade skills utan tänkte tillbringa all tid den närmsta framtiden åt att försöka få fram tvillingar. I brist på bättre sysselsättningar i höstrusket.

Och till min stora förtjusning upptäckte jag att Sims 3 fått ett release datum. Den 20:e februari nästa år släpps det och tar över våra liv - hurra!


Länk 1:
Pressrelease
Länk 2: Sims 3