Adjoss, Jantelagen

Tank vilket annorlunda liv man lever jamnfort med bara ett ar sen - for att inte tala om tva ar sen! Borta ar laxor, betyg och Alvdalen. Istallet ar det jobb, ansvar och London.


Men igar nar jag satt pa en rod dubbeldackare pavag hem igar och sag ut over Oxford street,  da kande jag verkligen hur ratt mitt beslut att stanna kvar har var.


Jag har inte brattom. Jag kan gatt blasa upp en helium ballong till, umgas lite mer med hogsta chefen over IBM Consulting och diverse miljonarer eller varfor inte ga pa ytterligeare en klassisk konsert pa Barberican?


For forsta gangen har jag verkligen ansvar - att generera runt £6000 pa egen hand till foretaget tar sin tid, speciellt med ett target pa £9000. Jag menar, for forsta gangen litar folk verkligen pa mig - igar sprang jag runt med £950 i kontanter i min handvaska som tillhor foretaget (pengarna alltsa, inte handvaskan).


Borta ar specialarbeten som inte en javel kommer lasa, inte en till meningslos lektion om errosion och rullstensasar och nufortiden valjer jag sjalv vad jag vill ata till lunch!


Och det basta ar, nu nar jag bor i London kan jag hogtidligen strunta i den forbannade jantelagen och skyta bast jag vill! And whatcha gonna do about it?


Rest in peace

Nu har min telefon dott. Eller tja, iallafall skarmen, vilket gor att man inte kan lasa sms eller se vem samtal man missat. Sa nu ar den avstangd.

Ni far sta ut tills jag skaffat en ny. Eller skicka mail, ja, hurra!

Aftonbon

Kare Gud,


Forlat mig for mina synder och for att jag inte uppdaterar bloggen oftare.


Amen.