Användbara(?) Engelska Ord 2


Lukewarm
- Ljummet


Nigeria calling?

Idag hade jag ett missat samtal. Från ett nummer som inte fanns i min adressbok:

00234803844271

Vid närmare efterforskning visar det sig vara ett nummer från Nigeria. Vem var det och vad ville dom?

Har den där rika änkan som inte kan flytta sina pengar genom sin bank och vill att jag ska skicka pengar till henne så att hon kan skicka pengar till mig detta är ett erbjudande du inte får missa snälla snälla plötsligt insett att jag inte tänker svara på hennes mail och bestämt sig för att ringa och övertyga mig?

Är det månne
MobilMarodören(tm) från februari 2007 som återvänt?

Sverige-turné 2009

Nu är jag och John inbokade på Sverige-turné; torsdagen den 18:e juni landar vi i Västerås för 10 dagar av vad jag hoppas inte kommer att bli Den Värsta Tiden i Johns liv! Här ska firas midsommar, fiskas och allmänt porträttera Sverige på ett fördelaktigt sätt.

Den som vill inspektera, prata med, peta på och kanske eventuellt klämma lite på John - under min stränga övervakan - uppmuntras att höra av sig. En förmåga eller iallafall vilja att prata lite engelska är önskvärt eftersom Johns svenska för tillfället bara sträcker sig till "Ge mig saxen är du snäll" och några andra substantiv för variation.

Och jag vill också passa på att officiellt lägga in en beställning på fantastiskt, soligt och myggfritt väder -- hörde du det nu, Gud?

Användbara(?) Engelska Ord 1

 
Colander - Durkslag