I've got the power (wooh!)

Den portugisiska livsnjutaren a.k.a. min kollega har smygit hem tidigt - med mitt tillstånd - och jag är nu på mitt första inofficiella skift ensam. Föreställ er detta:


Ett lyxhotell.

Massvis med rum innehållandes mestadels svinrika samt(/och därför?) lättupprörda araber.

En lördag kväll i centrala London.


Och så jag. Bara jag.


Om någon måste betala £9000 och inte vill, vems problem? Mitt.

Om femton VIPs med svarta Amex dyker upp med en reservation som inte syns i systemet, vems problem? Mitt.

Om byggnaden plötsligt självantänder och måste evakueras, vems problem? Mitt.


Peppar, peppar.


Ful-blogg

Jaja, jag vet att bloggen ar ratt ful just nu.

Nyheter i kortform

Idag skramlade det till i brevinkastet och vips så låg det en ny IKEA katalog i hallen. Kanske var det för att jag inledde frukosten med choklad eller kanske för att jag hade sovmorgon - men jag tyckte allt att den glittrade till lite magiskt. Och om IKEA kan informera hela London om sina nyheter så finns det väl ingen ursäkt för mig att inte uppdatera bloggen?


Det här har jag alltså medvetet suttit och hållit lite på, inte för att jag skämms utan för att jag vill vara säker på att det känns riktigt rätt i magen. Håll i hatten -


1. Den är liten, vit och gillar tuggben - du gissade rätt, jag har skaffat hund! Han heter Kilo (det var inte vi som valde namnet och vi har inte kunnat enas om ett nytt), är jättesöt samt gillar att bli kliad på magen och mig mig bara mig. Han kommer däremot inte att följas av små skrikande bebisar än på många år..! Nu ska vi inte gå händelserna i förväg. Basta.


2. Jag har skaffat nytt jobb på ett hotell i Mayfair. Det är bättre betalt. Det är femstjärnigt. Det har karriärmöjligheter. Och jag har lånat ut en penna till min första kändis! En riktig kändis! Som jobbat med MTV, Britney Spears och just nu gett ut ett Greatest Hits album med tre CD skrivor. Och jag kan inte tala om vem det är, eftersom det är sekretessbelagt - oh, vad jag är nöjd med mig själv!


Jag inser förstås att det här är saker man ska tala om för de personer man tycker allra mest om, men det är lite knepigt ibland när man gillar att sova och aldrig har några pengar på mobilen. Jag lovar att straffa mig själv med att äta mindre chokl--who am I kidding, jag äter lika mycket choklad oavsett, men jag lovar att försöka uppdatera bloggen lite mer! Kanske men en och annan bild också, hör och häpna.


Pusskramheeej